Blog

De bästa sporterna att betta på

Om du tycker om att betta på livesport lika mycket som vi gör är vi ganska säkra på att du redan har fixat en ComeOn Bonuskod att använda till din nästa omgång, men om du inte har hunnit det än vill vi påminna om att det är det bästa sättet att komma igång. Det kan vara lite svårt att veta vilka sporter som passar bäst när det kommer till att betta, så vi har gjort lite undersökningar för att kunna ge dig tips på sporter att ge dig in på. Det är såklart alltid en fördel om du kan lite om sporten sen innan, eftersom det kommer att underlätta när du ska börja betta, men även om du är helt ny finns det tillräckligt mycket info online om de olika sporterna för att du ska kunna bli proffs på nolltid.

Fotboll är klassikern

Vi börjar traditionsenligt, och kör fotboll direkt. Det här är en av Sveriges största sporter, och det är en av de mest populära att betta på, inte bara här utan i hela världen. Du kan hitta bets på fotboll nästan var som helst, alla bookmakers som verkar i Sverige har minst en liga i sina listor. Passa på att spela på lite ligor som du inte annars brukar följa, så får du en bra anledning att se på fler matcher under säsongen. Vi kan tipsa om både Bundesliga och La Liga, som visar upp väldigt olika spelstilar och dessutom kommer från olika kulturer – det är då fotboll är som allra roligast, när det oväntade händer.

Basket är en nytillkommen favorit

Vi förstår om du inte sedan innan har så mycket erfarenhet av basket, kanske du bara har spelat det när du gick i skolan och hade idrottslektion, eller kanske har du bara sett det på amerikansk film eller TV, men basket är en fantastisk sport att betta på, av många olika anledningar. En av dem är att det är en väldigt snabb sport, och mycket kan hända under en match. Du kan dessutom spela på många olika saker, till exempel vem som kommer att avgöra, hur många poäng en viss spelare kommer göra under matchen och vem som kommer ha flest 3-poängare när slutsignalen går. Vi lovar att du kommer att komma in i basketen fort, och det finns tillräckligt många bra ligor världen över för att hålla intresset uppe.

Gör bettingen till ett event med boxning

Boxning är en klassisk sport att betta på, det har funnits med vadslagning i sporten sedan den började köras professionellt, och det lever kvar än idag. Det roliga med boxning är att det inte finns så många matcher att se om året, och de som finns får mycket publicitet och uppmärksamhet, vilket gör att de känns som en stor produktion när de väl drar igång. Du kan spela på flera olika bet när det kommer till boxning, till exempel vilket slags avgörande som kommer gälla, vem som får in första poängen och om det blir en KO eller inte.

Leave a Reply