KHK News

Trevlig fredagskväll i vinslöv

KHK fick en mycket bra inledning och hade 7 – 0 efter ca 8 minuter. Efter det gjorde hemmalaget 4 raka mål innan Markus show började på vänsterkanten. Gång på gång blev det rullspel ut till Mackan som var klockren i avsluten. Vi kunde till slut gå till pausvila i ledning, 12 – 17. I andra halvlek fortsatte khk:s täta defensiv med snabba och effektiva omställningar som följd. Slutsiffrorna blev till slut så stora som 21 – 33. Återigen tar vi poäng för att just ovanstående saker fungerar men fortfarande behöver vi bli lite lugnare framåt, ha mer tålamod i anfallsspelet. Eftersom Drott lyckades knipa en poäng uppe i växjö var det mycket viktigt att vi kunde ta två i Vinslöv. Marginalen är därmed tre poäng ner och vi har en match mindre spelad. Nu väntar sista långresan, till Alstermo på söndag men innan dess har vi ystadpågarna hemma på torsdag. Serien avslutas sedan med Rydebäck hemma, lördagen 21 mars. Se nu till att fylla upp korsbacka under de två sista hemmamatchernaoch hjälpa till att rädda nytt kontrakt för era kämpande gladiatorer.