KHK News

Kristianstad – KHK

Vi fick ingen bra start på matchen mot Kristianstad, det blev ett snabbt underläge och vi fick sedan slita för att komma ikapp. En bra period i andra halvlek gjorde att vi kom så nära som tre mål. Då fick hemmalaget med sig en ”studsboll” som lika gärna kunde hamnat i våra händer. Istället för att krympa avståndet till två mål blev det nu fyra och matchen kändes körd med cirka fem minuter kvar, slutresultatet blev 33 – 26. Återigen visade vi i kortare perioder att vi kan spela jämt med alla lagen men för att vinna måste dem mindre bra perioderna bli mycket kortare och dem bra mycket längre. Stämningen är fortsatt bra i truppen och vi fortsätter kriga och nu måste vi dra nytta av den lilla rutin som faktiskt finns i truppen.

Det roligaste från gårdagen är annars synen som mötte klingborg och hans passagerare när man lämnade arenan. Där stod allas vår Bromeé kvar alldeles ensam och ifrånkörd av ”team gotte”. Skönt för dem men en riktigt besvärlig upplevelse för folket som tvingades hjälpa Daniel hem. Sällan har det pratats så mycket strunt och oväsentligheter som i den bilen hem, men det e klart, Daniel är väl en av dem som ”har alla vingarna i luften”. Eller som vi vanliga, dödliga säger det saknas några chips i hans påse!