Blog

Vilka är förutsägelserna för vem som blir detta årets Champions League vinnare?

Spänningen är stor inför årets Champions League. Experterna på Wearbettors, Goal.com och Quora har sina åsikter och entusiaster börjar redan nu betta på SpeedyBet, 888sport och Paf casino mobil.

Alla har sina åsikter och alla vill vara först ut med att säga sitt för att sedan få rätt.

Man kan dock säga att experter och entusiaster är oeniga om utgången av årets Champions League. Ett fåtal tror att Real Madrids dominans de senaste åren med tre raka segrar gör dem till en självklar favorit även i år, medan flertalet anser att det är just därför de kommer att misslyckas denna gång. Inte minst efter att ha  tappat Ronaldo efter 9 år. Nu flyger i stället Ronaldos nya hemklubb upp som en av favoriterna, nämligen Juventus.

Vad tror proffsen om vem som vinner Champions League i år?

Alla var i stort sett överens om vilka 16 lag som skulle gå vidare till slutspelet, men därefter går åsikterna isär. Wearbettors.com förutsäger att Manchester City ska vinna Champions League. De anser att de är ett mycket stabilt lag som endast plockat in en ny spelare inför denna säsong och står därmed starkare än både Real Madrid och Juventus som nyligen genomgått större förändringar och behöver tid för att komma i balans. Dock lägger de in både Real Madrid och Liverpool som möjliga kandidater.

Även Goal.com placerar Manchester City som trolig vinnare och stödjer sig bland annat på hur oddsen ser ut på bet365. De utesluter dock inte Juventus chanser då de trots allt köpt in världens bästa spelare för 100 miljoner euro.

The Daily and Sunday Express i Storbritannien lutar sig också mot flera bettingresultat när de förutser Manchester City som vinnare. Deras källor är Betfair och Ladbrokes som är rörande överens om utgången. Faktum är att deras listor är i det närmsta identiska. På andra plats kommer Barcelona – följda av Juventus, Paris St-Germain, Bayern Munich, Real Madrid, Liverpool, Atletico Madrid och Manchester United. Enda skillnaden är att Ladbrokes tror att Atletico Madrid kommer före Liverpool.

Vad tror entusiasterna om vem som vinner?

Quora har publicerat en rad olika förutsägelser från inbitna fotbollsälskare och de verkar inte vara överens alls med experterna. Christian Vazquez, en ung fotbollsfantast, rankar Juventus, Barcelona och Atletico Madrid som toppkandidater – men vågar inte säga vem som är den absoluta favoriten.

Amatörspelaren Diego Pujol är dock säker på att Juventus vinner efter en final mot Atletico Madrid.  Manchester City placerar han först på femte plats, med Real Madrid och Barcelona strax efter.

Donald Henderson är ett stort Manchester City fan, men tror trots det inte på dem som vinnare. Hans lag tror han kommer in först som fyra efter Juventus, FC Barcelona och Paris-Saint Germain.

Fler entusiaster tror på Juventus. Detta namn dyker även upp som vinnare när deltagande lag listas av Debjyoti Sinha, Rawthor, Aniket Nikam, Amy-Lkouise Barrow, Deepak Maurya, Cairon Mccaffrey och många fler.

Det bäddar för en spännande säsong där utgången är mer oviss än den varit på flera år.

Leave a Reply